Ексшоумен, актор і ведучий Сергій Сивохо в 2019 році кардинально змінив профіль своєї діяльності, почавши, як і багато його колег, політичну кар'єру. У жовтні він зайняв посаду радника Секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Його рідко тепер зустрінеш на київських тусовках, але Знай.uа вдалося перетнутися з Сергієм і його дружиною Тетяною на святкуванні дня народження Модного будинку VG (Вікторії Гресь).

Сивохо давно дружить із відомою українською дизайнеркою, тому він не міг пропустити цю подію.

"Віка - наша велика подружка. Ми знайомі досить давно: дружимо сім'ями, дуже часто вибираємося разом, а зараз я, незважаючи на надзвичайну зайнятість, вискочив на свято", - поділився Сергій Сивохо.

Тетяна та Сергій Сивохо і Вікторія Гресь

Ми розпитали Тетяну про зміни в їхній родині після походу Сергія в політику. За її словами, глобальних змін у житті не сталося - вона, як і раніше, залишилася "в тіні" чоловіка, але ті, кому потрібно, про неї все знають.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Показати ще

"Я раніше займалася благодійністю - до мене завжди зверталися і з проханнями, і побажаннями. Зараз, мабуть, навіть менше, ніж раніше, тому що немає тих можливостей. Допомагаємо всім, кому можемо. Ми завжди це робили, і продовжуємо це робити", - поділилася Тетяна.

Тетяна і Сергій Сивохо

На питання, чим зараз займається, відповіла "домогосподарка".

"Насправді допомагаю чоловікові в його справах. Це такі справи, які я не афішую", - додала Тетяна Сивохо.

Також вона розповіла про причини походу чоловіка в політику.

"Я не знаю, в курсі ви чи ні, але перед усім цим... обрання нового президента, Сергій дуже сильно хворів. Він хворів так, що вже йшлося про 50 на 50. І коли він одужував, знаєте, як кожна людина каже: “Господи, якщо я виживу, то я...” Я думаю, що він собі або Богу це пообіцяв! Він дуже щиро цим всім займається, абсолютно не замислюючись над тим, чи приносить це дивіденди", - поділилася Тетяна.

Тетяна Сивохо з сином Славком

Дружина Сивохо зізналася, що вірить у чоловіка всією душею і завжди буде його підтримувати.

"Сергій завжди був в шоу-бізнесі. Завжди були люди, які ставилися добре або погано. Зараз теж є такі люди - хтось вірить, хтось не вірить. Я в нього вірю. Я бачу, що він робить. Все, чим він займається, йде від глибини серця. Я його підтримую і буду завжди! Так, він втомлюється, бо роботи багато. Будь-яка справа, якою ти займаєшся 24/7, вимагає зусиль і віддачі божевільної", - зазначила Тетяна.

Вона розповіла, що ще не планувала майбутнє святкування Нового 2020 року, але поїхати на відпочинок у Сергія точно не вийде.

"В крайньому разі ми зберемося всією сім'єю і чудово проведемо цей час. Відзначати волію вдома. Раніше як було? Ми зустрічали вдома, потім могли виїхати кудись. Зараз я не думаю, що ми кудись поїдемо. Ми можемо знайти прекрасну компанію в Києві, під Києвом. Слухайте, якщо б я не бачила Європу і світ, я б, напевно, дуже сильно туди прагнула. Це все вже було, це не має значення. Важливо - не де, важливо - з ким. Люди, які бачили світ, вони зрозуміють, про що я кажу. Де ти будеш сидіти: в розкішних інтер'єрах або в теплому затишному будинку в гостях - не має значення. Важливо тільки - хто тебе оточує, а де - настільки другорядне", - поділилася дружина Сергія Сивохо.

Тетяна і Сергій в компанії друзів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергію Сивохо довелося в рази схуднути через серйозні проблем зі здоров'ям, які загрожували смертельным результатом.

"Почалося все з виразки шлунка. У мене була внутрішня кровотеча. Поки привезли в лікарню, я утратив 3 літри крові. У мене відмовила нога, накопичилася рідина в легенях. Відправляли в кому. За рік мав 4 реанімації. Але зараз відчуваю себе на підйомі", – зізнався в одному з інтерв'ю Сивохо.

Сергій Сивохо і Володимир Зеленський

Раніше Знай.uа писав, що радник РНБО Сергій Сивохо вразив українців заявою з Донбасу.

Крім того, радник РНБО Сивохо знайшов шлях до повернення Донбасу.

Також портал Знай.uа писав, що Сивохо вказав Зеленському на головний промах по Донбасу.