З'явилася інформація, що путінські окупанти у анексованому Криму, на південному березі між Форосом і Ялтою, поставили озброєну охорону. Як відомо, в цих місцях знаходяться державні дачі. За останні кілька років там побудували нові пости охорони і високі паркани.

Про це стало відомо завдяки матеріалам порталу "Проект.Медиа".

За словами місцевих жителів, тут організували велике будівництво — передбачається, що росіяни роблять там "Льодовий палац". Також не змогли промовчати і працівники на будівництві. За їх словами, на цьому місці буде зведено "каток". А ось на російському сайті державних закупівель зазначається, що на цій території з коштів управління у справах президента РФ робили басейни, лазні, спа, а також гуртожиток. Місцеві думають, що сюди буде їздити на відпочинок господар Кремля Володимир Путін.

Кримська дача Володимира Путіна, apostrophe.ua

Кримська дача Володимира Путіна, apostrophe.ua

Популярні новини зараз

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"В кущах сидять співробітники і вискакують при наближенні сторонніх. У місцевих вони перевіряють документи", - зауважив кримчанин.

Кримська дача Володимира Путіна, apostrophe.ua

Кримська дача Володимира Путіна, apostrophe.ua

Кримська дача Володимира Путіна, apostrophe.ua

Ще одна земельна ділянка зі статусом "дачі Путіна" журналісти відшукали на трасі Севастополь-Ялта. Раніше тут був санаторій "Таврія" - власність олігарха Ігоря Коломойського. У 2014 році його відібрали ("націоналізували") окупанти і передали ФСБ під господарське управління в Криму. Тут було побудовано три вертолітних майданчики, два корпуси, адміністративні будівлі, гаражі. Станом на грудень 2019 року це цивільний об'єкт, який охороняється найбільше на півострові. Співробітники об'єкта стверджують, що сюди вже приїжджав відпочивати директор ФСБ РФ. Журналісти зазначають, що в околицях зазначених об'єктів постійно з'являються люди у формі і перевіряють документи, тому туристів тут вже практично немає.

Нагадаємо, Порошенка хочуть позбавити "імунітету": чим загрожує експрезиденту зняття недоторканності.

Як повідомляв Знай.uа донька Путіна подарувала "золоту" посаду найкращій подрузі, збирають готівку у бандитів та бізнесу: хто вона.

Знай.uа писав, німці після візиту Зеленського до Парижа несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".