Президент США Дональд Трамп зробив гучну заяву щодо його адвоката Руді Джуліані. Так, за словами Трампа, під час свого візиту в Україну він знайшов "багато хорошої інформації". Про це він заявив на брифінгу журналістам, повідомляє "Голос Америки".

"Він тільки що повернувся і збирається підготувати звіт, здається, для генерального прокурора, Конгресу і Міністерства юстиції. Він каже, що знайшов багато хорошої інформації. Я не говорив з ним про цієї інформації, але як ви знаєте, Руді є одним з кращих борців зі злочинністю за останні 50 років", - сказав Трамп.

Рудольф Джуліані і Дональд Трамп

Як пише The New York Times, Джуліані відправився до Європи для збору документальних свідчень, які мають допомогти у справі про можливий імпічмент Трампа. Сама поїздка організована для зйомок документального серіалу, перші дві серії якого вже вийшли на американському кабельному каналі One America News або OAN.

Джо Байден

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Варто зазначити, що у США можуть провести допит деяких впливових українських ексчиновників в ході справи про те, що українська сторона допомагала Дональду Трампу, президенту США, збирати компромат на свого головного ймовірного опонента на майбутніх президентських виборах — Джо Байдена.

Нагадаємо, Джуліані після зустрічі з Луценком прилетів до Києва: що потрібно адвокату Трампа в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп опублікував незвичайну фотографію, перероблену в фотошопі

Також Знай.ua писав, у Трампа спрогнозували результат Нормандського формату.