Цими днями народний обранець від фракції "Слуга народу" та актор гумористичного шоу "Квартал 95" Юрій Корявченков, якого в народі називають "Юзік", втрапив у черговий скандал. Так, з'ясувалося, що в помічники нардеп взяв власну дружину, пише Чесно.

Як відзначається, у скандального "слуги народу" є вісім помічників, серед них нещодавно з'явилася і дружина актора – Тетяна. Відтак, вона активно постить у Facebook-сторінках різноманітну інформацію стосовно партії "Слуга народу" та глави держави Володимира Зеленського.

Юзік, фото Уніан

"Вона закінчила Криворізький економічний інститут. Займається, допомагає", – прокоментував роботу власної дружини Корявченков.

Зауважимо, що раніше Корявченков втрапив у серйозні неприємності. Відтак, спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно нардепа. А сталося це через таємну розмову, яку злили в мережу. Відтак, нардеп ніби давив на правоохоронці з Кривого рогу та вимагав данину.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Нагадаємо, екснардеп "злив" деталі розмови Юзіка зі "Слуги народу" із головним копом Кривого Рогу: "Чи відреагує Зеленський?"

Також Знай.uа писав, "У вас дах": як Юзик зі "Слуги народу" налагоджував з копами схеми "договорняків", з'явився новий запис.