Вже зовсім скоро, 9 грудня, у Парижі має відбутися "нормандська зустріч лідерів чотирьох держав. Але для українського президента найважливішою повинна стати зустріч саме з президентом РФ Путіним. В Україні вже у всю готуються до важливих політичних переговорів, а президент Зеленський зібрав на зустріч священнослужителів різних конфесій. Про це повідомили в прес-службі ОП.

Ілюстративне Фото, patrioty.org.ua

На цій зустрічі Володимир Зеленський закликав церковників підтримати мирні ініціативи України, а також подякував присутніх на зустрічі за спільне звернення ієрархів до жителів окупованих Росією територій. Зеленський також нагадав важливий момент про те, що за останні роки це перша зустріч у "нормандському форматі" і він дуже сподівається на конструктивний діалог. Тому йому важливо почути поради священнослужителів напередодні цих переговорів. У свою чергу представники різних конфесій підтвердили, що продовжують молиться за мир в Україні. Також вони "благословили" президента на "нормандську зустріч" і підтримали його в прагненні до миру.

Ілюстративне Фото, УНН

Нагадаємо, Назарбаєв запропонував організувати зустріч Зеленського з Путіним.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що, глава фракції "Слуга народу" Арахамія розсекретив майбутнє "Нормандського формату".