Особистий адвокат президента США Дональда Трампа — Рудольф Джуліані чартерним рейсом прилетів до Києва. Джуліані планує зустрітися з українськими високопосадовцями.

Про це повідомляють джерела американського видання The New York Times і українського "Нового времени".

Напередодні у Будапешті Джуліані зустрічався з колишнім генеральним прокурором Юрієм Луценком. Повідомляється, що в українській столиці Джуліані має намір зустрітися з іншим колишнім генпрокурором Віктором Шокіним та колишнім прокурором Генеральної прокуратури Костянтином Куликом.

Рудольф Джуліані і Дональд Трамп

Як пише The New York Times, Джуліані відправився до Європи для збору документальних свідчень, які мають допомогти у справі про можливий імпічмент Трампа. Сама поїздка організована для зйомок документального серіалу, перші дві серії якого вже вийшли на американському кабельному каналі One America News або OAN.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Варто зазначити, що у США можуть провести допит деяких впливових українських ексчиновників в ході справи про те, що українська сторона допомагала Дональду Трампу, президенту США, збирати компромат на свого головного ймовірного опонента на майбутніх президентських виборах — Джо Байдена.

Джо Байден

Нагадаємо, Трампа покликали на його ж імпічмент.
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп до 6 грудня поточного року повинен надати відповідь на те, чи візьме він участь у слуханні щодо свого імпічменту.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп опублікував незвичайну фотографію, перероблену в фотошопі

Також Знай.ua писав, у Трампа спрогнозували результат Нормандського формату.