Книга розповідає про роботу команди Резніченка, яка стала найуспішнішою регіональної командою в Україні за всі роки Незалежності.

«Не секрет, що команда Резниченка зробила більше, ніж будь-яка інша область країни. Без перебільшення ми були найуспішнішими регіональними державними менеджерами. Тому ми вирішили, що зобов'язані поділитися нашим досвідом - це повинно допомогти всім, хто хоче давати фізично відчутний результат. Тепер кожен чиновник може прочитати цю книгу і зрозуміти, що робити і як робити», - сказав Голик під час презентації.

Юрій Голик, радник прем'єр-міністра України

Нагадаємо, що за чотири роки команда Резниченка реалізувала близько 2000 інфраструктурних проектів, серед яких десятки і сотні відремонтованих доріг Дніпропетровщини, шкіл, дитячих садків, спортивних комплексів і стадіонів, водогонів і цілий ряд екологічних і енергетичних проектів.

За словами Голика, все це стало можливим завдяки децентралізації влади. «Коли ми тільки прийшли, бюджет області становив кілька сот мільйонів гривень. Коли ми йшли, він досягав 4 мільярдів. Ці гроші не взялися нізвідки - ми зуміли налагодити всі процеси в області так, щоб максимальна їх частина спрямовувалася в Бюджет Розвитку, а не бюджет проїдання», - сказав він.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Юрій Голик, радник прем'єр-міністра України

«Ми кожен день вичавлювали з себе і інших «совок». Тому школи і дитячі садки, які ми побудували, найкрасивіші і найфункціональніші в країні. Просто нам було не все одно. А оскільки ми прийшли у владу з бізнесу, то ми привнесли в державне управління свій попередній досвід. І це спрацювало. Тому це книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління», - заявив Голик.

Книга «Нескінченність не для слабаків» видана у видавництві «Фоліо». Вона складається з 18 частин, що розповідають про будівництво доріг, шкіл, лікарень, а також про впровадження інклюзивної освіти та відносини з іншими органами влади.

Юрій Голик, радник прем'єр-міністра України

«Ця книга - перший приклад відвертої розповіді про труднощі і перемоги реформаторської команди», - заявив директор «Фоліо» Олександр Красовицький.

В даний час Голик є радником прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Досвід команди Резниченка став приводом для початку масштабного проекту, анонсованого президентом Володимиром Зеленським: за один рік побудувати по всій країні по 100 шкіл, дитячих садків та доріг.