Народними депутатам від фракції "Слуга народу" роздають святкові запрошення на новорічний виступ одного із головних гумористичних шоу Країни - "Кварталу 95". Відповідне повідомлення з'явилося в Telegram-канал "Політика Країни".

Як відзначається, народним обранцям від політичної сили президента України Володимира Зеленського роздали запрошення на новорічний "Квартал 95". Сталося це під час з'їзду фракції "Слуга народу".

Фото оголошення концерту

"Делегатам з'їзду фракції "Слуга народу", який проходить сьогодні ввечері в київському КВЦ "Парковий", роздають запрошення на новорічне шоу "Кварталу 95". У програмі заявлена Оля Полякова, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що схожа ситуація вже була, щоправда, в Раді. Відтак, відомого українського актора та гумориста Юрія Корявченкова спіймали у сесійній залі Верховної Ради, коли той роздавав колегам квитки на гумористичне шоу "Вечірній квартал". Тоді про таке повідомив на власній Facebook-сторінці відомий блогер Михайло Шнайдер. Окрім цього, він додав також підтверджуючі знімки.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк показав справжнє обличчя "черноротницы" Геращенко і компанії.

Також Знай. ua писав, що відомий журналіст відправив "Слугу народу" Зеленського в бан.