Народний обранець від партії "Слуга народу" та гуморист "Кварталу 95" Юрій Корявченков втрапив у серйозні неприємності. Відтак, спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно нардепа, пише Радіо Свобода.

Зауважимо, що ще раніше в мережу спливла таємна розмова, де Корявченков ніби давив на правоохоронці з Кривого рогу та вимагав данину. Наразі ж САП і НАБУ розпочали розслідування щодо зловживання власним становищем "Слуги народу"

Документ

"За результатами опрацювання повідомлень засобів масової інформації прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зареєстровано кримінальне провадження за фактом можливого зловживання впливом народними депутатами України та іншими особами за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 369-2 Кримінального кодексу України", – йдеться у документі.

Нагадаємо, екснардеп "злив" деталі розмови Юзіка зі "Слуги народу" із головним копом Кривого Рогу: "Чи відреагує Зеленський?"

Популярні новини зараз

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Також Знай.uа писав, "У вас дах": як Юзик зі "Слуги народу" налагоджував з копами схеми "договорняків", з'явився новий запис