Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський заявив, що влада намагається вирішити питання про тарифи на опалення і знизити їх наполовину вже до зими 2021 року. Про це повідомив на офіційному каналі в соціальній мережі Telegram президент України.

Володимир Зеленський

"У нас була зустріч з урядом. Деякі вже бачили фрагменти цієї зустрічі – важлива зустріч з урядом на Банковій. Ми шукали рішення того, щоб взимку було зменшено платіжки за опалення. Це дуже важливо. І також знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими зменшити тарифи майже наполовину", – затверджує український лідер.

Також він повідомив, що це буде окрема програма і зараз це все перебуває на стадії підготовки. До того ж Зеленський пообіцяв, що за це все українцям не доведеться платити зі своєї кишені.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

"Ми готуємо цю інформацію, готуємо етапи, що буде зроблено. Які кошти будуть виділені. І це точно буде не за ваші гроші", – сказав український президент.

Нагадаємо, що український лідер Володимир Зеленський звернувся до українців з допомогою соцмереж. Президент згадав історичний Всеукраїнський референдум на підтримку Акта проголошення незалежності.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський заявив, що Сполучені Штати Америки можуть допомогти Києву в поверненні Криму.

Також портал Знай.ua писав, що шість українських громад у Швейцарії створили спільне звернення до Президента Володимира Зеленського напередодні “нормандської зустрічі” 9 грудня.