Відомий український політичний оглядач Михайло Подоляк виступив з критикою на адресу дій президента України Володимира Зеленського та його наближених. Відповідний пост він розмістив у Facebook.

"Чому поки все виглядає погано? Навіть гірше, ніж можна було очікувати від неофітів? З різних причин... І як квінтесенція "крутизни" огидна "тарифна" постановка. Огидна за формою, змістом і з обов'язковими репутаційними втратами. Повіддирали себе гірше легендарної унтер/офіцерської вдови. Одразу поставили на собі жирнейший pr-хрест. Далі - тільки гірше...", - пише Подоляк.

Так, він згадав гучні обіцянки нової влади, зокрема про зниження тарифів, які повинні негайно підвищити рейтинги.

Володимир Зеленський

"Якщо це був розрахунок на дрімучих бабусь, які замлеют від розчулення у своїх жебраків квартирах, то мимо. Цю традиційну «показушну» стилистку до ідеалу довели два добре вгодованих персонажа вчорашніх днів - Порошенко і Гройсман. Один з яких періодично з помпою зустрічав кавунові баржі, а другий шаленів в пом'ятих штанях на відкритті громадських відхожих в спальних районах. На виборах «бабусі» та інші виборці дуже гідно оцінили таланти цих перерезальщиков стрічок... Це і є та сама простота, яка гірша за крадіжку. Тому що, а що саме хотіли показати? Що президент дурнуватий і не розбирається в якихось елементарних речах? Що він дійсно вірить в адміністративне всесилля і здатність чарівної палички блискавично вирішувати системні проблеми?", - запитує Подоляк.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

На думку експерта, наближені до президента переконали його в тому, що це є ідеальним варіантом управління державою.

"На перші ролі виходять шоураннеры, які не мають жодних управлінських навичок, але ідеально колобродять... Адекватні соціальні групи, на які можна було б спертися, просто крутять пальцем біля скроні і відходять від президента. Поруч залишаються тільки ф'ріки і пристосуванці... Поліпшень не буде, тому що поліпшення починаються тільки тоді, коли ти реально розумієш природу явищ...", - пояснив він.

Нагадаємо, виведення грошей та солодке життя Порошенко показали українцям, опубліковано багато цікавих документів.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк показав справжнє обличчя "черноротницы" Геращенко і компанії.

Також Знай. ua писав, що відомий журналіст відправив "Слугу народу" Зеленського в бан.