Український лідер Володимир Зеленський оприлюднив у соцмережах нове відео, на якому можна побачити його нараду з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, головою Офісу президента Андрієм Богданом та іншими чиновниками. Але відео викликал обунт серед українців.

Українці обурені таким розкладом речей, мовляв згадали про тарифи, коли рейтинг впав на 20 відсотків. Люди активно засипають президента і його команду здебільшого обурливими коментарями.

"Ви й надалі продовжуйте політику минулої влади, і побачите свій рейтинг там же, де і їх. Виконуйте свої передвиборчі обіцянки, і не доведеться в останній день осені терміново згадувати чим населення на свою сторону привабити", "Саме так виглядає кінець епохи ДУРОСТІ!!!", "Коли Гончарук говорить "ми все порахували" це насторожує)))", "Обіцяли звільнити пенсіонерів (з мізерними пенсіями) від сплати за комунальні послуги, насправді ж зменшили субсидії вдвічі. Оце турбота. У вас же є батьки. Чому таке нелюдське відношення до літніх людей?", - коментують українці.

Популярні новини зараз

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Показати ще

У ролику Гончарук розповідає Зеленському про те, що вже цієї зими платіжки українців за комуналку можуть знизитися на цілих 50%.

"Ціни на газ зменшилися, а тарифи – ні. Чому так? Шукаємо шляхи, як знизити ціну і зробити так, щоб за грудень українці отримали менші квитанції за опалення. На вулиці прохолодно, тому повне відео - в шапці", - йдеться у підписі до короткого відео на сторінці президента в Instagram. У п'ятихвилинному відео Гончарук ділився ідеями, як зменшити платіжки українців.

Нагадаємо, Зеленський розповів українцям про наболіле. ончарук розповідає Зеленському про те, що вже цієї зими платіжки українців за комуналку можуть знизитися на цілих 50%.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду замміністра МЗС.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.