28 листопада уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба розмістив у Facebook перший знімок з моменту ДТП, через яку постраждав він та його сини. Уточнимо, що з дня автомобільної аварії минуло чотири дні.

"Це були неймовірно важкі дні, як морально, так і фізично. З вірою в Бога сподіваюся, що все буде добре", - написав дитячий омбудсмен.

За його словами, з самого дня аварії він цікавився станом водія Фольксвагена, який прийшов сьогодні відвідати його в лікарні.

"Водій іншого автомобіля, Вадим, вже вдома, і сьогодні відвідав мене в лікарні, щоб дізнатися про мій стан і про стан моїх дітей! Каже, що почувається добре і готовий повернутися до роботи! Спасибі всім за підтримку і молитву! Це всім нам зараз дуже необхідно!", - повідомив Кулеба.

Однак ні про свій стан, ні про стан сина чиновник не згадав ні слова.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, трагічна ДТП з Миколою Кулебою під Києвом отримала скандальне продовження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кулеба 24 листопада потрапив у ДТП в Чабанах Київської області. В результаті аварії серйозно постраждали його діти — старший син Тимофій і 10-річний Єлисей.

Також портал Знай.uа писав, що один із синів Кулеби після аварії знаходиться в важкому стані в медикаментозній комі. Сам омбудсмен лежить у лікарні з переломами ребер і травмою грудної клітини.