У медійній команді Зеленського розізлилися на Кабмін через його орієнтацію на Facebook. Медійники нової влади найбільше працюють над тим, щоб прописати в медійному полі Кабінет міністрів Гончарука.

Повідомляється, що у медійній команді президента Володимира Зеленського найбільше незадоволені діями уряду через орієнтацію міністрів на реакцію соціальних мереж, а не людей, пише видання Українська правда.

Олексій Гончарук, фото: Facebook

"Вони не розуміють: що Facebook для Кабміну – це взагалі ні про що. Яка ще "Чашка прем'єра" у Facebook? Вони нічого не роблять, бо хочуть подобатися не людям, а Facebook'у. Тому ми їм тут вставляємо, буває, щоб вони дивились ширше", – каже член команди Зеленського. Член команди Зеленського

Співрозмовник із команди Зеленського зазначив, що у Кабінеті міністрів є труднощі з тим, щоб організувати візит каналів на якусь подію чи зібрати журналістів.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Facebook

"У президента одна-дві-три події в день майже завжди є. У Раді, особливо у сесійні тижні, вал всього йде. А потім на "планерці" переходять до Кабміну: ану, наріжте нам задач. А вони сидять, дивляться і такі: "У нас нічого немає". Там у кожному міністерстві стільки всього відбувається, що можна по три серіали в тиждень знімати". Член команди Зеленського

За словами співрозмовника видання, організація їхньої роботи проходить наступним чином: приходить команда з міністерства, вони презентують свої плани і програми як президенту, так і медійній команді. Далі медійники думають, "як їм допомогти, де це провести, що додати, кого покликати і так далі".

Нагадаємо, раніше українцям пояснили, що потрібно для оформлення земельної ділянки

Як повідомляв портал "Знай.ua", євробляхери влаштували масовий флешмоб за доступне розмитнення

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський розпустить Кабмін Гончарука в найближчі місяці