24 листопада сталося моторошне ДТП за участю уповноваженого президента з прав дітей Миколи Кулеби. В автомобільній аварії постраждали також двоє його синів. В результаті, поліція Київської області відкрила кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України у зв'язку з ДТП.

Про відкриття провадження за фактом події повідомила прес-служба поліції Київської області.

"Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження", - повідомили в поліції. Повідомлення поліції

ДТП за участю Кулеби, фото: Національна поліція

ДТП за участю Кулеби, фото: Національна поліція

За словами слідчих, що обидва водії, а також 19-річний та 10-річний пасажири "Toyota" отримали травми різного ступеня тяжкості й наразі знаходяться в медичних закладах. Двоє синів Миколи Кулеби перебувають у лікарні в тяжкому стані — один хлопчик отримав перелом тазу і щелепи, другий — у комі.

Популярні новини зараз

Українців обкладуть податком на розкіш: кого змусять витрусити гаманці

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Показати ще

Раніше у повноважений президента з прав дітей Кулеба у Феофанії прийшов у свідомість і опублікував пост в Facebook, в якому подякував за підтримку та попросив про молитву. На той час його старший син Тимофій ще був не отямився.

"Спасибі всім, хто турбується про моє здоров'я і здоров'я моїх дітей. Зараз я перебуваю в лікарні разом з синами. Спасибі вам за підтримку. Зараз кращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва", - написав він. Микола Кулеба

Повідомлення Миколи Кулеби, скріншот: Facebook

Тимофій Кулеба, фото: Facebook

Також в лікарні знаходиться водій "Фольксвагена", який потрапив в ДТП разом із авто Кулеби. Заступник глави МВС Антон Геращенко звинуватив в аварії водія Фольксвагена. Проте він упустив той факт, що Кулеба поїхав на жовте світло, що добре помітно на відео ДТП. Поліція ж порушила справу за фактом події. Пізніше Геращенко відредагував свій пост.

"На жаль, 24 листопада о 13.30 в селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області житель села Гатне П., 1998 р.н., без постійного місця роботи, керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги допустив зіткнення з автомобілем Toyota під керуванням Миколи Кулеби , 1972 р.н., уповноваженого Президента України з прав дитини" Антон Геращенко

Повідомлення Антона Геращенко, скріншот: Facebook

На відео, яке згодом з'явилося в мережі, зафіксовано момент ДТП. На кадрах "Тойота" омбудсмена їде на заборонене світло, виїжджає на перехрестя, після чого в неї врізається на повній швидкості мікроавтобус.

ДТП за участю Кулеби, фото: Національна поліція

Відомо, що Микола Кулеба з дружиною Наталією виховують чотирьох дітей. Крім Тимофія і Єлисея, які зараз знаходяться в лікарні у важкому стані, у подружжя є ще один син Давид і 21-річна дочка Лея. Про старшого сина Кулеби — Тимофія відомо, що він закінчив Київський університет ім. Т. Шевченка і працював в одній зі столичних веб-студій, яка займається розробкою сайтів і seo-просуванням.

Лея Кулеба, фото: Facebook

Микола Кулеба, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше Кулеба вперше заговорив після аварії

Як повідомляв портал "Знай.ua", назвали причину ДТП за участю Кулеби

Також "Знай.ua" писав, що уповноважений президента Микола Кулеба потрапив у страшну аварію