Глава МЗС РФ Сергій Лавров пригадав випадок з дипломатом в ООН, що стало причиною жартів в мережі. Відповідне відео розмістив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов в соціальній мережі Twitter.

Сергій Лавров

Так, міністр розповів історію, яка пізніше стала мемом в колах ООН.

"Він (Трояновський) разом з американським колегою, постійним представником США при ООН завершив консультації в будівлі ООН в період чергової генеральної асамблеї і виходили вони обидва з переговорної кімнати в період, коли в Радянського союзу були не найкращі стосунки з Китайською народною республікою. У Нью-Йорку були представники урядових організацій китайського походження, радикального настрою якимось чином опинилися в штаб-квартирі ООН і облили американського і радянського представників червоною фарбою. Трояновський тоді вимовив фразу, яка згодом стала мемом" в колах ООН: "Better red dead than" - "Краще бути червоним, ніж мертвим", - розповів Лавров.

Користувачі мережі прокоментували це їдкими жартами. Вони відзначили, що він давно помер" як дипломат.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Хороший червоний - мертвий червоний", "Лавров зі своїм МЗС давно помер. Жодної перемоги, а одні втрати на діпуровне. Навіть будівлі посольств РФ забирають і викидають як собак блохастых з інших країн", "Допитується питання Лаврову: червоних ви зрадили і кататися як сир у шестеренках цієї системи і живі на жаль. Доки?", "Що скотина власівська згадала хто її вигодував?!!", - відреагували користувачі.

Нагадаємо, що в Гаазі арбітражний суд затвердив графік розгляду справи України проти Російської Федерації щодо захоплених українських кораблів ВМФ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Естонія вимагає від Росії повернути їй аннексированные в 1939 році території.

Також портал Знай.ua писав, що у МЗС Казахстану прокоментували пропозицію колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва організувати в республіці зустрічі Володимира Путіна і Володимира Зеленського.