Бізнесмен, журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський розповів про те, як може пройти зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Про це він розповів у відео на Facebook.

"Чим ближче Нормандія і зустріч з Путіним, тим більше розумієш, як важко Володимиру Зеленському, який вже потрапив в стан, становище, яке в шахах називається "цуґцванґ", коли будь-який хід може призвести до мату, як в шаховому, так і в народному розумінні цього слова", - зазначає Пальчевський.

Політичний експерт пояснив, що у разі, якщо Зеленський погодиться на те, що пропонує Кремль, його чекає, швидше за все, великий протест і обурення.

Андрій Пальчевський, Politeka

"Обурення чекає, тому що доведеться платити за відновлення нашими грошима, тому що тут будуть їздити і визнані бойовики "ЛНР/ДНР" і його можуть звинуватити в капітуляції. Якщо він домовиться на умовах України, на це може піти Путін, і тоді, швидше за все, нічого не буде підписано і зиму нам доведеться з президентом, який зі своїх обіцянок поки виконав тільки малу частину. Тривожно якось на грудях, дуже раджу йому порадитися з народом", - резюмував експерт.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський наступає на п'яти Кличко, як змінилася розстановка сил.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував "баттл" Зеленського і Тимошенко в соціальних мережах.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський втратив довіру до "Слуги народу".