Цими днями міністр інфраструктури України Владислав Криклій хоче звільнити свою заступницю, скандальну Олександру Клітіну. Відтак, він пообіцяв внести відповідне подання на засіданні Уряду. Про це йдеться на Facebook-сторінці урядовця.

Зауважимо, що нещодавно Клітіна втрапила у дуже гучний скандал. Так, в мережі з'явився запис, в якому мова йде про те, що чиновниця отримала свою посаду "через ліжко", а не завдяки професіоналізму.

Згодом Клітіна спростувала цю інформацію і заявила, що "обожнює свою сім'ю". Щоправда, в Telegram-каналі "Джокер" пізніше опублікували ще одне листування, в якому чиновниця негативно висловлюється щодо міністра та його заступників, а також фактично погодилась на фейкову пропозицію самій очолити Міністерство інфраструктури.

Криклій, фото Економічна Правда

Відтак, наразі міністр інфраструктури України Владислав Криклій хоче звільнити заступницю.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Я сам формував свою команду, і залишаю за собою право змінювати її. Я вкрай незадоволений відсутністю розуміння між Олександрою та командою міністерства інфраструктури... Олександра Клітіна відмовилась йти у відставку в дусі європейської політичної традиції... Я вважаю за необхідне винести на наступне засідання Уряду подання про її відставку від свого імені", - заявив міністр.

Нагадаємо, постільний скандал Клітіної та листування з Джокером: все, про що ви хотіли знати, але не могли знайти.

Як повідомляв Знай.uа після постільного скандалу заступник міністра Клітіна показала фото відразу двох улюблених чоловіків: "Неадекватна".

Знай.uа писав, учасницю постільного скандалу Клітіну розвів пранкер Джокер: хто під ким і кого поганяє.