Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що його пов'язує з загадковим "Джокером" - пранкером, який розіграв уже не одного "слугу народу".

Пранкер, який ховається за прізвиськом "Джокер", останнім часом дуже активно і досить жорстко виводив "на чисту воду" українських політиків, розкриваючи ряд серйозних проблем в чинному парламенті.

Про те, які відносини склалися між главою фракції "Слуги народу" і "Джокером" стало відомо завдяки брифінгу Давида Арахамії, який відбувся 21 листопада.

Арахамія ошелешив журналістів тим, що він, виявляється, винен пранкеру пляшку. Щоправда, за що саме, глава президентської фракції так і не пояснив.

"Не знаю, хто він, але я йому пляшку повинен", - так коротко і лаконічно Арахамія розповів про те, що його пов'язує з "Джокером".

Глава парламентської фракції "Слуга народу" також зазначив, що сам він не спілкувався з Джокером в живу, але при цьому мав з ним певний контакт щодня.

Арахамія також сказав, що він поняття не має, хто може ховатися за маскою "Джокера", оскільки знання цього пранкера перевищують навіть обізнаність глави фракції "Слуга народу" в Парламенті.

Нагадаємо, пранкер "Джокер" знову познущався з політиків. Його черговою "жертвою" став мер Чернігова Владислав Атрошенко, з яким Джокер спілкувався в чаті від імені голови Офісу президента Андрія Богдана.

Як повідомляв портал Знай.ua, генпрокурор Рябошапка отримав повідомлення від пранкера Джокера

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Також Знай.ua писав, народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук поділився секретом, як не потрапити на гачок пранкера