21 листопада ЗМІ оприлюднили інформацію, що Володимир Зеленський, президент України, відмовився від допомоги, яку Олександр Лукашенко, президент Білорусі, пропонував на кордоні України. Зеленський розповів, що Лукашенко був згоден надати білоруських прикордонників, щоб взяти під контроль кордон між Україною і Росією:

"Олександр Григорович Лукашенко, наскільки я знаю, він мені це говорив, що не перший раз озвучував, що якщо вам (Україні - ред.) потім буде потрібна допомога з приводу кількості прикордонників на кордоні України з Росією, коли вам потрібно буде брати під контроль кордон, то звертайтеся, ми (Білорусь, - ред.) обов'язково допоможемо. Я йому подякував, але я думаю, що ми незалежна країна, і у нас вистачить своїх прикордонників".

Олександр Лукашенко, president.gov.by

У Зеленського запитали, чи не пропонував йому Лукашенко допомогу на кордоні з Росією вночі 20 листопада в Очакові, Миколаївська область, після того, як Зеленський оглянув кораблі, які повернулися з російського полону.

Також, нещодавно стало відомою, що Нурсултан Назарбаєв, перший президент Казахстану запропонував провести переговори між Володимиром Зеленським і Володимиром Путіним в Казахстані. За словами Зеленського, насправді заява Назарбаєва звучала так: "Мені здається, щоб у вас з'явилися стосунки з Росією, в цілому вам потрібна зустріч тет-а-тет (лідерів України і Росії, - ред.)".

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Президент України додав: "Я йому сказав, що заради миру на Донбасі і повернення наших територій я готовий до будь-яких форматів, не виключаючи наш головний формат - Нормандський".

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив про загострення на кордоні Білорусі: "Замість поясу добросусідства".

Також Знай.uа писав, що Трамп не відправив Україні обіцяні $35 млн: у Міноборони США мовчать.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Путіна заговорили про мільярдну компенсацію Україні: "Забирайте свій іржавий металобрухт".