Відомий блогер Ігор Лесєв знову взяв у обойму "Слугу народу". І зазначив, що кожен раз як про них пише, відчуває частину своєї провини. Про це він написав допис на своїй сторінці у facebook.

"Сам за цих бовдурів голосував, сам же – безкоштовно – агітував. Виступав щирим корисним ідіотом. Пам'ятаю всі свої слова. Нещодавно ж було, а пам'ять не як у рибки гуппі. "Дохлий кіт краще Порошенко". І в цілому, я і зараз розписуюся під цими словами. Дохлий кіт таки краще Порошенко. Але от біда, у нас немає зараз у владі дохлого кота. Ми вибрали знову колективного Порошенко. Менш огидного, але зате більш тупого", - зазначив Лесєв.

Лесєв пригадав дику п'ятирічку. Після чергового арешту/обшуку журналіста, він дзвонив мамі і розповідав, що їй робити, якщо його раптом упакують. Після вибуху Шеремета, він став заглядати під днище автомобіля. І кожен раз відчував себе трохи ідіотом, ловлячи погляди сусідів по двору. Це була атмосфера психозу. Натуральна латиноамериканська країна з 70-х.

Ігор Лесєвв програмі "Не добрий вечір"

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Це кунсткамера. Учні ПТУ, які прийшли на чергове заняття, а між справою оголосили, що їх училище перейменували в університет, а вони всі тепер числяться на філософському факультеті. Сраное стадо, яке не розуміє, як вести себе в громадському місці", - продовжує Лесєв.

У приклад навів фракції без ідеологічного наповнення. Там було тільки два скандали, "з рагулихою Фединою і хером Ківи". До речі, пересмикування затвора Ківи на тлі листування Яременко виглядає майже морально.

"Мені здається, що ось просто стань на Київському вокзалі і нахватай поспіль 254 людини і зачисли їх в народні депутати, там не буде стільки фріків. Так, у кожному селі є свій божевільний. У кожному класі свій дурник. А тут ціла фракція таких", - додає він.

А найбільше блогера дратує байдужість. Ось взагалі. Немає планки нижче якої їм стає соромно.

"Феноменальне скликання дегенератів без найменшої відповідальності. Люди, які плутають сечу і росу", - резюмував він.

А ще Лесєву прикро за нас усіх, адже знешкодили настільки важливу ідею обнулення влади і соціальних ліфтів.

Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Путіним віч-на-віч.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський пояснив, чому вийшов непобритым до президента Чехії.

Також Знай. ua писав, що Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Чехії.