Відомий український блогер, політичний оглядач і журналіст Михайло Шнайдер звернув увагу українців на те, які "несправедливі" заробітні плати у простих громадян, і "захмарні" у чиновників. Журналіст зробив акцент на положенні гендиректора "Укроборонпрому" Айварасі Абромавічусі, який займає посаду з серпня 2019 року і отримує мільйонні доходи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Пост Михайла Шнайдера щодо зарплати Абромавічуса, Facebook

"Друзі, давайте привітаємо генерального директора "Укроборонпрому" Айвараса Абромавічуса. Адже нещодавно, наглядова рада концерну призначила йому зарплату в розмірі одного мільйона 500 тисяч гривень на місяць. Вражає? А якщо серйозно, то все це просто не вкладається у мене в голові. Як, в убогій і воюючій країні, керівник державної компанії може отримувати такі фантастичні гроші? Поки кожен з нас, щомісяця сплачує зі своїх мізерних зарплат військовий збір, на утримання всього одного персонажа, піде майже 19 мільйонів гривень на рік. Ні, хлопці. Так бути не повинно.", - написав журналіст.

Айварас Абромавічус, Фокус

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Також журналіст у своєму повідомленні поклав великі надії на роботу нової президентської команди, яка на його думку повинна вирішити дане питання.

"Це абсолютно неправильно і деструктивно. Хоча я щиро сподіваюся, що Володимир Зеленський все-таки зверне увагу на цю непросту ситуацію. І зробить потрібні, а головне правильні висновки.", - додав журналіст.

Нагадаємо, фермерам доведеться йти до суду: як продати орендований пай.

Як повідомляв Знай.uа Беленюк зі "Слуги народу" вчить депутатів самообороні: відео.

Знай.uа писав, міністр фінансів Маркарова ставить куму Пашинського главою "Укрексімбанку".