Колишній президент України Петро Порошенко повернувся з Туреччини через оприлюднення Державним бюро розслідувань справи проти нього. Про це сам Порошенко написав на своїй Facebook-сторінці.

"Щойно я почув феєричну дурість, яку оприлюднив керівник ДБР", - заявив ексглава держави.

Він повідомив, що йому довелося скасувати низку зустрічей у Туреччині і повернутися в Україну, щоб показати, що його "не залякають".

Петро Порошенко, фото: Уніан

"Ця справа не має юридичної ваги, це зрозуміло навіть починаючому юристу-першокурснику. Звинуватити п'ятого президента України у захопленні державної влади – це смішно. З цієї справи кури сміються", - висловився Порошенко.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Колишній гарант також переконаний, що за справою проти нього стоять люди з команди Віктора Януковича, "які з'являються зараз не тільки в своїх Telegram-каналах, але і в органах влади (мова йде про Андрія Портнова, - ред.)".

Нагадаємо, що ДБР направив на підпис генпрокурору Руслану Рябошапці першу підозру і проект подання на зняття депутатської недоторканності з Петра Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався.

Також портал Знай.uа писав, що Петра Порошенка повинні допитати в ДБР, як свідка. Допит експрезидента пройде у справі про "Иловайську трагедію".