Народний депутат від "Слуги народу" Антон Поляків, якого хочуть виключити з партії, опублікував у Telegram частину розмови між нардепами і начальником поліції Дніпропетровської області.

25 вересня "слуги народу" і поліцейський обговорювали в ресторані "Околиця" Кривого Рогу призначення начальника поліції в рідному місті Зеленського.

З боку фракції були присутні нардепи: Володимир Захарченко, Владлен Неклюдов, Юрій Кисель, Олена Криворучкіна, В'ячеслав Медяник, Юрій Корявченков "Юзик" та його дружина Тетяна.

Від поліцейських: шеф дніпропетровської поліції Володимир Огурченко і з недавнього часу головний поліцейський Кривого Рогу Сергій Лукашов. Про це повідомляє "Страна".

З'їзд партії "Слуга народу", 24 канал

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Під час розмови депутати неодноразово повторювали, що "їх дах тримає" особисто президент, і тому пропонують керівникам поліції тримати прямий зв'язок тільки з ними, включаючи терміновий приїзд у Київ і спілкування в кабінетах парламенту, захищених від прослуховування.

За записами можна припустити, що "слуги народу" хочуть особисто контролювати всі справи по кримінальному бізнесу та збору металобрухту, а також по інших цікавих з корупційної точки зору справах. Також обговорювалося, як одну з заступників міністра призначили через ліжко.

Нагадаємо, "слуга народу" Булах пішла по стопах Яременка та Ківи.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардепам компенсували мільйонні суми на житло.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ навідалися з обшуком до керівництва одного з департаментів Харківської міськради.