Ексгенпрокурор України Юрій Луценко розповів, що президент України Володимир Зеленський їздив до нього в гості під час виборів в країні.

Про цю зустріч і про те, що він продовжує підтримувати з Зеленським хороші людські стосунки, Луценко розповів у великому інтерв'ю виданню Українська Правда.

Юрій Луценко, Українська Правда

Луценко поділився тим, що відносини із Зеленським у нього почали псуватися після деяких жартів, які були в "95 Кварталі". Луценко розповідає, що добре ставиться до Юлії Тимошенко, тому деякі жарти в програмах він не підтримав:

"Я тоді, скажімо так, висловив своє негативне бачення до мультфільму "Казкова Русь". Юлю вони там зображували в аморальному такому вигляді. Тобто, коли жінка сидить у в'язниці, сальні сексуальні жарти, з моєї точки зору, є табу. Чесно кажучи, напевно, після тієї розмови у нас тріщина пішла в наших стосунках. Тому що потім багато кварталівських номерів стали такими – політично кілерськими. Може, згадайте, що вони робили з Яценюком? "Перевізник", здається, називалося це?"

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Луценко розповідає, що коли він був у ГПУ, то зустрічався з Зеленським тільки один раз. Потім, коли вже почалася передвиборна кампанія, він зустрічався з Зеленським ще кілька разів, приймав Луценко його навіть у себе вдома:

"Ми зустрічалися кілька разів, коли я був у ГПУ. У процесі виборів я кілька разів бачився з паном Зеленським і паном Богданом. До оголошення про похід на вибори, здається, десь у листопаді, і після оголошення. Це були цікаві події. Навіть у мене вдома зустрічалися".

Володимир Зеленський, Facebook

Луценко зазначив, що він особисто більше не зустрічався ні з ким із кандидатів у президенти:

"Але коли почалася вже спека, то я не зустрічався ні з ким із кандидатів. Словом, я робив своє. Моє завдання полягало в одному – щоб вибори були без використання правоохоронної структури, без системи підкупу, яка могла бути використана, ось і все".

Юрій Луценко, Українська Правда

Луценко зазначив, що іноді він зустрічається з Зеленським, і вони зберегли між собою нормальні людські відносини:

"Я вважаю, що у нас нормальні людські стосунки. Принаймні, він про це мене запевнив на останніх наших офіційних зустрічах. У нас були десь 3-4 великі зустрічі, коли я був генпрокурором – я йому розповідав взагалі все, що відбувалося в ГПУ".

Нагадаємо, раніше ДБР розслідує кримінальні провадження, в яких фігурує Луценко: у чому підозрюють колишнього генпрокурора.

Також Знай.uа писав, що Луценко ошелешив українців нецензурним постом з "собакою срущ*ї абрикосовими кісточками": фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Луценки готові сказати політиці "прощай": що буде робити ексгенпрокурор з дружиною, собакою і котом.