Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов шокував українців заявою. Виявляється, під час перебування в США і написання дисертації пробував марихуану.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Прямий". Так, на запитання, чи вживав він наркотики, міністр заявив, що в Україні не пробував, а от у США курив марихуану.

Тимофій Мілованов

"Ні, я не курю нічого... Скажу вам чесно: я курив сигарети 7 разів у житті. Це коли мене "на слабо" брали в школі. Але я в той час займався вітрильним спортом, і як-то в мене цей період – пити і курити – пройшов. А ось марихуану, це ж нелегально її курити, залежить від штату – в Колорадо зараз легально палити. Так ось марихуану в Україні я ніколи не курив, хоча це і складно в школі чи в університеті. Тому що немає. А от знаєте, де я курив і тільки там? Це коли в аспірантурі був на докторській. Всі американці палять, а хто докторанти – вони просто курять марихуану нон-стоп. І там мені дали... Тільки в той період, коли мені потрібно було придумати дисертацію", – зазначив Милованов.

Міністр зазначив, що вживання марихуани його не вразило і йому це навіть не йде. А ще припустив, що, можливо, він неправильно курить, чи реагує не так, як всі... Втім свої відчуття після вживаня наркотику не пояснив.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Міністр сільського господарства Милованов у програмі "Право на владу"

"Воно якось не йде мені... Може, я неправильно якось курю – що курив, що не курив. Може, вони мене обманювали, просто мені насипали тютюну... Може, я реагую по-іншому. Я навіть кави не п'ю, хоча всі вчені сидять на каву. Я п'ю тільки чай", – заявив Милованов.

У 2001 році Милованов отримав ступінь магістра економіки (M. S.) у Вісконсінському університеті в Мадисоне (США), і там же у 2004 році отримав ступінь доктора філософії (Phd. D.) по економіці.

Нагадаємо, раніше Разумкова поставив у глухий кут питання про покарання Яременко за інтимне листування.

Також Знай.uа писав, що перший з'їзд "Слуги народу" Зеленського спантеличив українців, фото: "Треба бути з*ксі, щоб порушувати".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що МВС загрожує в'язницею п'яним водіям: "Неважливо, буде це депутат чи мільйонер".