Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зізнався, як президент України Володимир Зеленський підписаний в його телефоні. Це сталося після того, як стало відомо, що Зеленський дзвонив Арахамії під час засідання Верховної Ради.Свій мобільний телефон під час розмови з президентом Арахамія передав голові Верховної Ради Дмитру Разумкову. Саме цей момент влучно зафіксували фотокореспонденти. На екрані висвітилося два слова - Зе Вова.

Давид Арахамія підтвердив, що під час розгляду закону про земельну реформу йому дзвонив президент України Володимир Зеленський.

Давид Арахамія, "Слово і діло"

В кулуарах Ради Арахамія зазначив, що Зеленський цікавився тим, що відбувається в парламенті, адже спостерігав за засіданням по телевізору.

Арахамія сказав, що в його телефоні номер Володимира Зеленського записаний давно, задовго до того, як він став президентом.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Це президент. Просто телефон. Ми познайомилися до того, як він став президентом. І було записано, ви знаєте, спочатку ім'я, а потім прізвище. Я як прізвище записав "Зе". І потім так і залишилося, хотів перейменувати давно. Але тепер я буду змушений це зробити", - сказала Давид Арахамія.

Номер Зеленського, фото Vesti

На фото добре видно, що в телефоні Давида Арахамії президент України Володимир Зеленський підписаний як "Зе Вова".

Нагадаємо, раніше Разумкова поставив у глухий кут питання про покарання Яременко за інтимне листування.

Також Знай.uа писав, що перший з'їзд "Слуги народу" Зеленського спантеличив українців, фото: "Треба бути с*ксі, щоб порушувати".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що МВС загрожує в'язницею п'яним водіям: "Неважливо, буде це депутат чи мільйонер".