У середу, 15 листопада, Білий дім опублікував телефонну розмову президента США Дональда Трампа та глави України Володимира Зеленського, яка відбулася 21 квітня — у ніч після проведення другого туру виборів в Україні. У тесті розмови йдеться про те, що Трамп захоплюється красою українських жінок.

У ході розмови американський лідер згадав про те, як був власником конкурсу "Міс Всесвіт" та відзначив, що Україну завжди представляли достойні конкурсантки.

Володимир Зеленського запрошував Трампа до України на власну інавгурацію та говорив про красу держави. Трамп погодився з ним.

Дональд Трамп, РБК

"Що ж, я згоден з вами щодо вашої країни, і з нетерпінням чекаю на це (приїзд до України - ред.). Коли я володів конкурсом "Міс Всесвіт", там завжди були чудові люди, а Україна завжди була дуже добре представлена. Так що коли ви вже освоюєтеся (як президент – ред.) і будете готові, то я хотів би запросити вас до Білого дому. У нас буде багато про що поговорити, і ви весь час матимете нашу підтримку", заявив Трамп.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Зазначимо, що пресслужба Білого дому після перемоги Зеленського на виборах в Україні поширила у ЗМІ повідомлення з коротким переказом його розмови з Трампом. У ньому була інформація про те, що американський лідер підняв теми боротьби з корупцією та підтримку цілісності України.

Однак у стенограмі, яку опублікував Трамп не було згадки про жодні подібні запитання. Найсерйознішими словами Трампа були його спогади про українок, що брали участь у конкурсі "Міс Всесвіт".

Нагадаємо, розмова Трампа з Зеленським може обернутися імпічментом: у Конгресі США розпочали публічні слухання, пряма трансляція.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook і YouTube заборонили будь-яке згадування Чарамелла: хто він та як пов'язаний з Трампом і Зеленським.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...