Речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що олігарх Ігор Коломойський у своїх інтерв’ю, закликаючи дружити з Росією, говорить не від імені держави.

Про це Мендель написала написала речниця у Facebook.
Речниця президента наголосила, що Ігор Коломойський не є представником влади і тому не має ніяких повноважень говорити будь-що від імені України та Офісу президента.

"Ігор Коломойський не є представником влади та команди Володимира Зеленського, він не має повноважень говорити щось від імені України або Офісу Президента, з ним не обговорюються позиції щодо вирішення державних справ", - заявила Мендель.

Юлія Мендель, фото з вільних джерел

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський, якого часто згадують як "близького до президента Зеленського", зробив дуже гучну заяву. Так, Коломойський заявив американським журналістам, що Україні необхідно переорієнтувати політику в бік Російської Федерації та відмовитися від співпраці з Міжнародним валютним фондом.

На його думку, потрібно всього "п’ять, десять років, і кров буде забутою", маючи на увазі розв'язануРосією війну на Донбасі та окупацію Криму.

"Росія залюбки візьме нас у новий Варшавський договір", – заявив бізнесмен.
Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Романенко прокоментував заяву Коломойського щодо того, що США відвернулися від України.