14 листопада відомий український журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко висловився щодо скандалу з Ганною Скороход, який склався у фракції "Слуга народу".

Романенко нагадав про те, що нещодавно Скороход розплакалася в парламенті після того, як не прийняли її поправки. Цього разу ситуація загострилася через те, що Скороход заявила, нібито її чоловіка Олексія Алякіна заарештували за розпорядженням "слуг народу", як пояснив Романенко. Причиною арешту чоловіка, зі слів Скороход, стало те, що вона голосувала проти відкриття ринку землі.

Романенко сказав, що першою версією розвитку подій є те, що Ганна Скороход права:

"Це х*рово виглядає. Оскільки, версія перша, якщо Скороход права, і її чоловіка карають, тому що вона зайняла таку позицію, її просто використовують таким чином, тиснуть. Що само по собі дивно. Якби дійсно хотіли запобігти втраті одного голосу, то робили б це раніше. А так вчать його вже постфактум".

Другою версією подій Романенко розглядає інший бік питання:

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Швидше, прав Арахамія, який сказав, що по чоловікові Скороход є справа - стрьомна, як він сказав. І в рамках цієї справи там кримінал, раніше він працював у Росії, і від цього історія пахне ще більш кепські. Виходить, під час виборів "слуги народу" смикали кого попало, аби потім розгрібати такі завали. Коли виходить Герус з Арахамією сьогодні і каже, що виявляється вона (Скороход, - ред.) на Комітеті нам заважала, лобіювала інтереси Госпрому, що теж смішно. Тому що сам Герус лобіював нещодавно входження на український ринок російської електроенергії".

Ганна Скороход, фото: comments.ua

"Ситуація виглядає трагікомічно. (...) Починає давати збій кадровий відбір, який проводився за принципом х*р знає яким. Сунули всіх кого не лінь в списки", - підсумовує Романенко ситуацію.

Журналіст також згадав про гучний закон, яким пропонують регулювати діяльність ЗМІ:

"Якщо Скороход виявиться права (...) на тлі того бардаку, який твориться в Україні, все частіше виникає ситуація, що "слуги народу" хочуть повторити російські лекала, тому що вчора з'явилася нова інформація, що Олександр Ткаченко пропонує новий закон про ЗМІ, вони в цьому законі хочуть регулювати ЗМІ".

Нагадаємо, раніше "Оголошений у розшук Росією": скандальне затримання чоловіка вагітної "служниці народу" Скороход.

Також Знай.uа писав, що "слуги народу" зі скандалом вигнали вагітну Скороход, але під роздачу потрапив ще один депутат.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Разумков прокоментував затримання чоловіка вагітної Скороход: "Випадковість чи сплановані дії правоохоронців".