Президент РФ Володимир Путін взяв участь у зустрічі лідерів країн Бразилії, Росії, Індії, Китаю та ПАР, яка відбулася у рамках саміту БРІКС. Під час свого виступу президент Росії не раз згадав про Україну.

Зокрема, Путін прокоментував можливу зустріч у "нормандському форматі": "Про зустріч із Зеленським до "нормандського формату" мова не йде, оскільки ми домовилися про те, що будемо зустрічатися в "нормандському форматі"... Взагалі, крім цього формату інших механізмів немає".

Володимир Путін

Путін також заявив про готовність Росії знизити ціну на газ для України на 25%. Однак глава Росії додав, що ціну буде знижено лише за умови прямих поставок: "Ми готові працювати з Україною і щодо транзиту нашого газу до Європи й щодо поставок самого газу в Україну за ціною, нижчою ніж Україна отримує російський газ по реверсу з боку Європи. Я хочу щоб всім було зрозуміло, що неможливий ніякий реверс. Якщо ми будемо напряму поставляти газ в Україну, ми готові навіть знизити ціну до 20 і навіть 25 відсотків".

Володимир Путін

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

"Ми чуємо, що може бути прийнятий інший закон "Про особливий статус Донбасу". Який?.. І ще дуже важлива обставина - 31 грудня закінчується термін дії цього закону. І якщо він не буде продовжений... Що ми будемо обговорювати в "норманському форматі"?" - прокоментував Путін ситуацію на Донбасі.

Нагадаємо, Путін пустив у хід погрози та ультиматуми, Зеленський такого нахабства точно не очікував: "Треба домовлятися".

Також Знай.uа писав, що Назарбаєв запропонував організувати зустріч Зеленського з Путіним: у "Слузі народу" відповіли.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що знаменитий боєць без правил Грег Харді бажає зустрічі з Путіним: "Я його…"