У понеділок, 11 листопада, НАБУ повідомило колишньому гендиректору ДК "Укроборонпром" Павлу Букіну про підозру внесення недостовірних відомостей в декларації. Про це йдеться у повідомленні на телеграм-каналі Шептун.

Антикорупційні органи встановили, що Павло Букін у 2016 році не вніс до декларації інформацію про квартири, земельну ділянку та автівки цивільної дружини.

НАБУ, фото 5 канал


Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили про підозру в декларуванні недостовірної інформації колишньому гендиректору держконцерну "Укроборонпром". Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"У вівторок, 12 листопада 2019 року, під процесуальним керівництвом прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру колишньому гендиректору ДК "Укроборонпром" за фактом декларування недостовірної інформації", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Павло Букін
Павло Букін, фото з архіву Знай.ua

Детективами НАБУ встановлено, що Букін у 2016 році не вніс до декларації про доходи інформацію про дві квартири, земельну ділянку у Києві та два автомобілі Range Rover, що є власністю його цивільної дружини. Дії колишнього гендиректора кваліфіковані за ст. 366-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, НАБУ взяло колишнього першого заступника Гонтарєвої Писарука і шістьох чиновників НБУ.

Як повідомляв портал Знай.uа сушити сухарі вже пізно: до експомічника Гонтарєвої нагрянуло НАБУ, у відомому банку проходять обшуки.

Також Знай.uа писав, банк Гонтарєвої втратив 86 мільйонів: вкладники масово забирають свої гроші.