Відомий український журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський висловився, чи може понести Петро Порошенко, експрезидент України, якесь покарання за свою діяльність.

Пальчевський завітав на телеканал "112 Україна" і дав інтерв'ю. Одним з питань, яке підняли на інтерв'ю, стала ситуація навколо експрезидента України Петра Порошенка. Пальчевський висловив свою точку зору про те, чи будуть проводитися якісь розслідування у бік Порошенко:

Андрій Пальчевський, Facebook

"По-перше, змушений ваш засмутити. Чинний президент після того, як про це говорив, раптом перестав взагалі про це згадувати. Він міг кожен свій ранок починати з того, що: "Знаєте, я на один термін, тому швидко треба посадити у в'язницю всіх, хто цього заслуговує. Швидко провести деолігархізацію і так далі".

Пальчевський зазначив, що, швидше за все, той момент, коли Порошенко понесе покарання, відбудеться не скоро.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Пальчевський акцентував увагу на тому, що "посадки", про які дуже багато говорили, вже досить довго тягнуться. За словами Пальчевського, вже сам Порошенко починає потроху "знущатися" над темою "посадок".

Петро Порошенко, Уніан

Пальчевський також незадоволений тим, що в ДБР почали розслідування відпустки Петра Порошенка, на яку він витратив кілька десятків мільйонів гривень. "Як ніби більше не в чому розбиратися", - додає Пальчевський.

В кінці Пальчевський нагадав, що всі державні підприємства, що займаються виробництвом зброї, пов'язані з Петром Порошенком.

Нагадаємо, раніше Пальчевський розповів про секс Порошенко, зв'язки з Медведчуком і Зеленським: "З цим треба щось робити".

Також Знай.uа писав, що "Набагато гірше диктатури": Пальчевський терміново попередив Зеленського - фатальна помилка.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пальчевський показав Зеленському його помилки краще "Кварталу 95": "Всі засміялися?".