Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков оцінив роботу фракції "Слуга народу" у ВР 9 скликання на дев'ять балів з десяти. Водночас він не дав чіткої відповіді на питання, чи будуть наслідки для нардепів Богдана Яременка, Миколи Тищенка та Михайла Радуцького.

10 листопада відбувся з'їзд партії "Слуга народу", в рамках якого Разумков наголосив, що оскільки партія має більшість в парламентів, то варто говорити не про оцінку роботи "Слуги народу", а всього парламенту. Свою високу оцінку спікер пояснив плідною роботою народних депутатів.

Дмитро Разумков, Facebook

"Чому я даю таку високу оцінку? Попри відсутність політичного досвіду, деякі прорахунки, які теж були, незважаючи навіть на ті скандали, які останнім часом з'являються у засобах масової інформації... За ці два місяці ми розглянули 272 закони, з яких в цілому було прийнято 77. Ще частина знаходиться на розгляді парламенту в першому читанні. Я думаю, що це досить непоганий результат", - сказав Разумков. Дмитро Разумков

Дмитро Разумков не дав чіткої відповіді про те, чи понесуть відповідальність за свої дії народні депутати від "Слуги народу" Богдан Яременко, Микола Тищенко та Михайло Радуцький.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Дмитро Разумков, Facebook

"Не знаю, у мене зарплата біла. Мені не видають ні в конвертах, без конвертів, до мене ніхто не приходив і навіть не пропонував. І це не може не радувати... Я не дуже люблю читати чиїсь листування, навіть якщо мені пропонують. Якщо такий фактаж, то з цим треба буде розбиратися, є правоохоронні органи, які повинні на це реагувати", - сказав Разумков. Дмитро Разумков

Нагадаємо, раніше Яременко після інтимного спілкування не написав заяву на звільнення

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тищенко випадково злив пранкеру ситуацію в країні

Також "Знай.ua" писав, що Пальчевський спрогнозував політичну кризу Зеленського