Відтепер у фракції "Слуги народу" з'явилося три нових народні депутати. Прийняла партія до своїх лав "новеньких" під час політичного з'їзду, де й обрали відразу нового главу своєї політичної сили, пише "Страна".

Як відзначається, під час з'їзду політичної сили партія "Слуга народу", поповнилася трьома новобранцями: Максимом Бужанським, Олександром Дубинським та Антоном Поляковим.

Зауважимо, що це сталося відразу після того, як присутні проголосували за обрання нового голови партії - нардепа Олександра Корнієнко, адже, як відомо, Разумков відійшов від своїх справ. Тобто новоявлені "слуги" в голосуванні не брали участь. А Бужанський і взагалі був відсутній на з'їзді.

Разумкова, фото - Depo

Нагадаємо, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко зробив гучне звернення щодо Володимира Зеленського. Так, він закликав провести імпічмент президента України.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Відтак, Ляшко розкритикував доручення Зеленського щодо внесення Кабміном до Верховної Ради закону про вимоги та стандарти до новин. За його словами, така ініціатива є неконституційним наступом на свободу слова. І тому варто негайно ініціювати процедуру імпічменту президента за ці дії.

Також Знай.ua писав, що очільник фракції президентської партії "Слуга народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія напророкував, що нинішня Рада не "досидить" свою каденцію і завершить повноваження достроково.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Романенко пояснив, що не так із зустріччю Зеленського та "цигаркового гіганта": "Чому бідні? Бо дурні".