7 листопада, четвер, з'явилася інформація, що у Володимира Макеєнка, власника телеканалу "Прямий", почали проводити обшуки.

"У власника телеканалу "Прямий" Володимира Макеєнка проводять обшуки. Канал сприймає ці дії як тиск і наступ на свободу слова", - повідомили на сайті каналу.

Скріншот поста

Як повідомляють українські ЗМІ, ті, хто прийшли проводити обшук, назвали себе правоохоронцями, один з них повідомив, що він слідчий, однак вони не стали називати правоохоронний орган, з якого вони прибули. Обшук почали проводити відповідно до рішення суду, але згідно з яким - невідомо.

Подальша інформація продовжує з'ясовуватися.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, що 12 серпня 2019 року був допит Петра Порошенка, експрезидента України, в ДБР, пов'язаний з телеканалом "Прямий". Про це повідомляв Роман Труба, директор ДБР: "Другий допит експрезидента в ДБР тривав дві години. Сьогодні Петро Порошенко свідчив в рамках кримінального провадження щодо можливого ухилення від сплати податків під час купівлі-продажу телеканалу "Прямий".

Нагадаємо, раніше Порошенко роздягнуть до нитки: першими заберуть "Прямий" і "Кузню на Рибальському".

Також Знай.uа писав, що Порошенко проігнорував 15 допитів у ДБР, блогер показав, куди подівся експрезидент: "Петя гастролює".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Коломойський пішов війною на Порошенка: "Він має пряме відношення до підвищення тарифів".