Політичний оглядач, журналіст і кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо виступу прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

"Виступ навіяно вчорашнім виступом нашого молодого прем'єра в стилі "Спокійної ночі, малята!". Все, що обіцяли – не вийде, все, що хотіли – не вийде, але ви не хвилюйтеся – все буде добре", - зазначив він.

Пальчевський пояснив, що у нього склалося враження, ніби дві групи почали змагатися, хто опустить рейтинг Зеленського швидше – Офіс президента чи уряд.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Нагадую всім, хто забув, що після заяви Мілованова, міністра економіки про те, що він голосував за Порошенка, список можна продовжити. За Порошенка голосувало ще 2/3 з тих, хто сьогодні працює в оточенні Зеленського. За нього, швидше за все, голосував сам прем'єр-міністр, Маркарова, ще мінімум п'ять: керівник митниці, Національного банку", - пояснює він.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Пальчевський дивується, що відбувається і запитує, чи обдурили вони нашого президента і втерлися в довіру. Другою версією є те, що це підступний план президента Зеленського – зібрати всіх на верхівці, а потім "зіштовхнути їх у бездонну яму політичного забуття".

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про провал команди "Зю".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський спрогнозував політична криза Зеленського, відео.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський обурився через радників Зеленського.