Стало відомо, що тимчасово окупований Російською Федерацією Крим чим далі, тим він все більше схожий на СРСР в останні роки його існування. Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Рефат Чубаров

Так, він сказав, що ситуація на окупованому РФ півострові стає значно гірше.

"Вже немає того відчуття ейфорії, ні радісних очікувань. Майже усі, хто тоді вірив, що вторгнення Росії і захоплення нею Криму – є благо, вже зовсім не сподіваються на це. Навіть у прихильників Росії нині є великі сумніви, а у деяких – навіть відчай від того, що ситуація погіршується, особливо в економічній сфері, в питаннях працевлаштування, з робочими місцями для молоді", – затверджує голова.

До того ж, він заявив, що атмосфера на території окупованого Криму нагадує СРСР.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Сьогоднішній Крим перетворюється на територію, риси соціального положення якої нагадують СРСР останніх років. Такі ж настрої, таке ж самовідчуття", – сказав він.

Рефат Чубаров

Нагадаємо, що інформаційна і гуманітарна політика є одними з головних пріоритетів української влади у питанні Донбасу і Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, незважаючи на заяву президента України Володимира Зеленського про помилковість думки, що Україна швидко та легко" поверне Крим військовим шляхом, жіночий рух опору в Криму не перестає діяти.

Також портал Знай.ua писав, що президент Чехії Мілош Земан запросив на прийом в Празький град представників прокремлівської кримськотатарської організації і визнав аннексированный Крим частиною Росії.