Скандальний президент США Дональд Трамп, проти якого нещодавно розпочали процедуру імпічменту і розслідування через нібито шантаж українського президента Володимира Зеленського, зробив чергову заяву у своєму Twitter. Зокрема, Трамп написав, що його розмова з українським колегою була "ідеальною". Президент США вважає, що його слова не потребують аналізу і розбору, і звичайно ж він висловив звинувачення на адресу демократів.

"Те, що я сказав у телефонному дзвінку президентові України, було "ідеально" сказано. Немає підстав залучати свідків і аналізувати мої слова і значення. Це просто ще один підступ демократів, з якими мені довелося жити з дня, коли я був обраний (раніше!). Ганьба!", - у своєму стилі написав Дональд Трамп.

Нагадаємо, розмова Трампа і Зеленського, через яку американському президентові був оголошений імпічмент, була оприлюднена. Американського президента звинуватили в шантажі, він нібито вимагав в України розпочати розслідування проти Джо Байдена – головного конкурента Трампа на виборах у 2020 році. І якщо Зеленський не дасть команду це зробити, то Америка перестане давати гроші Україні. Президент Зеленський після цього заявив, що його ніхто не шантажував.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп, 112 Україна

Нагадаємо, президент США закликав видати таємного інформатора.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп в суєті можливого імпічменту зізнався Україні в ненависті.

Також портал "Знай.ua" писав, що Трамп розповів про справу для Зеленського в Білому домі.