У мережі з'явилася інформація, що між головою Офісу президента України Андрієм Богданом і керівником СБУ Іваном Бакановим сталася бійка. Однак відомий український журналіст Юрій Бутусов спростував це.

Про це Бутусов повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"За даними джерел Цензор.Нет, цього тижня відбулася нарада в ОП по питанню ефективності дій СБУ за участю самого президента – але бійок не було. Була нарада з питання ефективності роботи Головного слідчого управління СБУ, по ходу якого були різкі оцінки, але голос не підвищувався, спільного рішення ніхто не прийняв", йдеться в дописі.

Андрій Богдан

За інформацією журналіста, після наради Баканов передав президенту України Володимирові Зеленському подання про звільнення Владислава Бухарєва з посади першого заступника голови СБУ – начальника головного управління "К". Окрім того, на різних рівнях обговорюють заміни інших заступників Баканова, але кадрових рішень поки немає.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Іван Баканов

"Ситуація має досить скандальний вигляд. Президент Зеленський звільнив Бухарєва з вищої за рангом посади голови Служби зовнішньої розвідки і призначив на главк "К" 12 вересня, тобто менше ніж два місяці тому. За цей час кадрових перестановок Бухарєв не здійснив, усіх заступників та начальників підрозділів в "К" призначив сам голова Баканов, Бухарєв працював із тими, хто є. За цей час майже щодня "К" проводив затримання, забезпечував дії ДБР", – пише Бутусов.

Нагадаємо, у Золотому завершилося розведення сил: офіційна заява штабу ООС.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали таємне фото Гончарука, таким прем'єра ще не бачили: "Звідки виліз цей пацан".

Також портал Знай.uа писав, що Путін навмисно зриває зустрічі з Зеленським, заява розставила всі крапки: "Коту під хвіст".