У п'ятницю, 1 листопада, міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька має намір підписати указ і звільнити всіх своїх радників. Про це міністр повідомила в інтерв'ю BBC News Україна.

"Сьогодні ми підпишемо указ і скасуємо всіх радників, їх більше не буде. В такій формі, як вони були, радників більше не буде", - зазначила міністр.

Однак відтепер будуть працювати експерти офісу реформ. Це будуть групи по 3-5 чоловік, вони будуть готувати аналітику та матеріали.

Міністр зазначила, що не всі представники сфери охорони здоров'я розуміють, яке значення мають їхні слова, і як їх приймають в суспільстві. Вчений може мати різні гіпотези і може дискутувати, але важливо, щоб у Моз був єдиний комунікаційний "меседж".

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Для мене розуміння радників є таким, що якщо я щось запитала, мені дають інформацію. Те, що зараз відбувається в медіа з різними особами, і як їх сприймають суспільство - для мене це було двиним. Радник - це моя внутрішня історія. Я не підозрювала, що в суспільстві будуть сприймати, що кожен радник - це ще один міністр. Так не повинно бути, але так завжди було. Кожен, хто приходив від міністра і говорив, що я його радник, він сприймався, як ще одні уста, ще одні очі", - заявила пані Скалецька.

Нагадаємо, Зоряна Скалецька поставила крапку в скандалі про своєму дипломі.

Як повідомляв Знай. ua, у Моз готуються до боротьби з дифтерією, Скалецька дала настанови.

Також Знай. ua писав, що глава МОЗ Скалецька розповіла про боротьбу з корупцією.