Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, як одного разу Володимир Зеленський, президент України, посварився з російським естрадним співаком Стасом Михайловим.

Стас Михайлов

Це сталося, коли Зеленський ще виступав як актор в студії "Квартал 95", на закритому заході, деталі Кошовий не розповідав. За його словами, Михайлову не сподобався номер, в якому "кварталівці" зіграли пародію на нього, він образився:

"Досі не можу зрозуміти, що хотів від Вови Стас Михайлов, який кричав на нього за лаштунками на дні народження одного з президентів... Багато було матюків. Він образився на пародію... Я так на це все дивився, думаю... Я не підходив, ми стояли всі разом. Я просто стояв, слухав, а він кричав. Матом... І дружина його там... Дивна якась у них сімейка".

Кошовий повідомив, що закінчити неприємну ситуацію допоміг виконавець Потап, який в той день теж був одним з тих, хто виступав на заході. Кошовий це згадує з посмішкою: "Потім, пам'ятаю, Олексій Потапенко каже йому (Стасу Михайлову, - ред.): "Зачепиш "Квартал", я тобі вуха відірву!" Сам Потап заступився! А якби ще і Настя заступилася... Але Настюля не бачила цього всього, слава богу".

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, раніше Столтенберг принизив Зеленського на очах у всіх, про президента забули: відео.

Також Знай.uа писав про навчання України і НАТО: Зеленський розповів про воєнні кораблі в Чорному морі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв - від Suzuki в кредит до Tesla: на яких авто їздив Зеленський.