Депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Анна Скорохід розплакалася через ігнорування її правок. Це сталося під час розгляду законопроекту №2239-1 по анбандлінгу газотранспортної системи на пленарному засіданні.

"Якщо я сказала, що я хочу пройти за своїми правками, значить я хочу пройти за своїми правками. Ви знаєте, таке відчуття, що у нас відбувається якесь знущання", - сказала депутат у сльозах.

Завдяки сльозам Скороход вдалося домогтися свого: спікер Разумков попросив її заспокоїтися і почав ставити правки на підтвердження.

Раніше повідомлялося, що 30 жовтня депутати нової Верховної Ради вперше влаштували бійку. Причиною цього стало обурення депутата від ОПЗЖ Миколи Скорика через відхилення постанови про створення ТСК щодо подій в Одесі.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук пригрозив, що якщо нардепи не сядуть на свої місця засідання доведеться закрити.

Під час суперечки Скорик навіть штовхнув нардепа від "Слуги народу" Тищенка.

Нагадаємо, у четвер, 31 жовтня Верховна Рада України схвалила закон українського президента Володимира Зеленського про відповідальність за незаконне збагачення.

Як повідомляв портал Знай.uа, ДБР розслідує кримінальні провадження, в яких фігурує Луценко.

Також портал Знай.ua писав, у "слуги народу" Грищука з'явився первісток.