Український журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський прокоментував скандал з інтимним листуванням нардепа Богдана Яременка в залв Верховної Ради.

На переконання Пальчевського, нардеп Яременко з партії "Слуга народу" повинен скласти мандат після такого скандалу. Про це журналіст сказав в ефірі програми "Люсин Вайбер" у четвер, 30 жовтня.

Пальчевський з гумором зазначив, що якби в Україні була легалізована проституція, то риторика Яременка не була б іншою. Сьогодні цей "слуга народу" розповідає, що спровокував цю ситуацю для того, щоб показати, як працюють журналісти. А якби була легалізована проституція, то Яременко розповідав би, що він допомагав галузі, яка розвивається.

"Він так добре розповідає, він би зараз розповів, що це все в полі законності і це не більш, ніж його депутатська воля допомогти галузі, яка розвивається. Таку, наприклад, тональність взяв би наша Моніка Левінські, як можна можна назвати цього … ", – заявив Пальчевський.

При цьому журналіст нагадав, що Богдан Яременко очолює ту частину парламенту, яка відповідає за здатність нашої країни домовлятися на міжнародному рівні. Однак, за словами Пальчевського, в народній пам’яті Яременко "назавжди залишиться як людина, яка пропонувала повії Аліні…".

Пальчевський вважає, що в ситуації, що склалася Яременко повинен скласти мандат.

"Давайте чинити по-чоловічому. Спалився до чортової матері. Палево, є така пісня. Оце палево … Я говорю зараз дуже серйозно, без жодного пафосу, про те, що в професію політика входить померти … Завтра повинна бути створена комісія з етики, вона повинна прийняти відставку цього депутата", – заявив він.