У четвер, 31 жовтня Верховна Рада України схвалила закон українського президента Володимира Зеленського про відповідальність за незаконне збагачення. За відповідне рішення проголосували 259 парламентаріїв.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Шептун".

Законопроект повертає кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Раніше український президент Володимир Зеленський під час засідання фракції "Слуга народу" звернувся до народних депутатів з проханням підтримати у другому читанні проект закону "Про незаконне збагачення". Про це стало відомо завдяки заявою першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Купрієнко.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Володимир Зеленський

"Президент знову в черговий раз попросив підтримати законопроект №1031. Він є в порядку денному і в принципі давно вже. Зараз є фінальна компромісна така форма цього законопроекту і, в принципі, наша фракція готова підтримувати. Так само я чув, що "Голос" буде підтримувати, можливо, приєднаються інші фракції. Це складний законопроект, він буде розглядатися, можливо, день, тому що там багато поправок, вони багато будуть голосуватися", — сказав Корнієнко.

Як повідомляв Знай.uа, запорізькі пенсіонери бунтують: заборгованість з виплат склала 250 мільйонів гривень, коли повернуть гроші.

Знай.uа писав, Зеленський перевіряє дороги в Запоріжжі: що встигли зробити за три місяці.