Наречена колишнього віце-прем'єра Павла Розенка епатажна телеведуча Олена-Христина Лебідь, яку хейтери часто тролять за те, що вона занадто худорлява, потрапила до лікарні.

Фото з медичного закладу вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. На світлині видно, як Лебідь сидить на ліжку в яскраво-рожевому халаті з кольоровим принтом, спершись головою на руку. Такий знімок вона доповнила вельми неоднозначним підписом.

"Бісить, коли катаєшся на своєму улюбленому єдинорозі, а тебе намагаються пов'язати і відвезти в лікарню🙉💊🤘", - кумедно підписала світлину Лебідь.

Телеведуча відома свої гумором. Так, нещодавно вона потішила прихильників цікавим відео, де приміряла на себе бороду.

Зазначимо, що колишній віце-прем'єр України Павло Розенко потрапив під чари красуні понад рік тому. Восени 2018-го пара рука об руку з'явилася на світському заході. На пряме запитання Лебідь відмовлятися не стала.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, що партнерка Остапчука по "Танцях з зірками" Гвоздьова наважилася на відверте зізнання: "Хвилюється та ревнує".

Раніше "Знай.uа" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю: на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно поглянути, фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Анна Сєдокова вперше показала молодого коханого: залишив заради неї сина і дружину.