У суботу, 26 жовтня, в ході візиту у президента України Володимира Зеленського в Золоте відбулася неприємна розмова з націоналістами, що перешкоджають розведенню військ. Через це Володимир Зеленський на підвищених тонах відповідав під час бесіди. Після цього інциденту народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Софія Федина обговорювала на відео варіанти смерті гаранта.

Відповідний ролик нардеп від партії колишнього президента Петра Порошенка записала разом з волонтером Марусею Звіробій та опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Тобі бажають, щоб ти здох. Ти приносиш такої шкоди цій країні, що всі бажають, щоб ти здох, і просто обговорюють, яким способом: або тебе повісити краще, або застрелити. Граната вибухне десь... Вони (учасники війни – ПН) підірвуть тебе, я тобі обіцяю, тебе хто-небудь підірве... Тебе треба мочити в сортирі... Я з тобою ще поговорю особисто", - сказала на відео Звіробій.

Федина розповіла, що вони зі Звіробій обговорювали те, що Зеленського раптово може вбити граната, яка "випадково розірветься".

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Мені б дуже хотілося, щоб під час його перебування там трохи "накрили". Хоча "накривають" вночі", - сказала пізніше на відео Федина про Зеленського (з 36:05).

Варто додати, що президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, а саме, побував у селищі Золоте. Глава держави два дні перебував в районі позицій українських військових.

Нагадаємо, Сенцов оголосив про створення власної організації: чим займатиметься колишній бранець Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський в Золотому не стримав емоцій: "Я ж не л*х. Я сказав, зброю прибери...", відео.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.