Державний секретар США Майк Помпео зробив гучну заяву. Так, він розповів, що Сполучені Штати Америки підтримують України, пише "Інтерфакс-Україна".

За його словами, нинішня адміністрація США під керівництвом президента Дональда Трампа допомогла українцями більше, ніж попередня, очолювана екс-президентом Бараком Обамою.

"Попередня адміністрація відмовлялася надавати оборонні військові системи народу України, залишаючи їх незахищеними перед російськими силами, які захопили Крим і Донбас на сході України. Ця адміністрація це змінила", - заявив Помпео.

Помпео

Також він додав, що США підтримує президента України Володимира Зеленського та його боротьбу із корупцією.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

"Потужна, менш корумпована Україна, де забезпечується безпека населення - це добре для України, добре для Європи і це стримує загрози, які надходять з Росії… Ми втілюємо важливу стратегію України. Народ України повинен знати, що Америка його підтримує" - підкреслив Помпео.

Нагадаємо, що з'явилися деталі розмови американського президента Дональда Тарампа з українським лідером Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, пропонуємо ознайомитися детальніше з поняттям торгова марка і як їх реєструвати в Україні.

Також портал Знай.ua писав, який податок на спадщину належить платити спадкоємцям за отримання майна.