Президент України Володимир Зеленський зараз перебуває з офіційним візитом у Японії. У середу, 23 жовтня, президент Володимир Зеленський дав інтерв'ю одному з місцевих видань. Однак його прес-секретар Юлія Мендель знову потрапила у скандал.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Так, під час інтерв'ю Мендель декілька разів показувалася з-за стіни, аби дати зрозуміти, що інтерв'ю час завершувати. Українська журналістка Олеся Медвєдєва на особистій сторінці у Facebook назвала дії прес-секретаря Зеленського непрофесійними.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

"За 11 хвилин інтерв'ю 4 рази ось ця особа виглянула з-за стіни в різні моменти, махала руками, якимись листами, жестами пояснювала, що, мовляв, все, вистачить. Ніколи так не робіть, будь ласка. Це найжахливіший приклад роботи прес-працівника з політиком. Непрофесійно. Жах просто", - звернула увагу Медведєва.

Українці взялися активно коментувати побачене. У мережі також висміяли дії Юлії Мендель.

Зазначимо, що останнім часом Мендель все частіше потрапляє до уваги представників ЗМІ. Так, нещодавно вона грубо "захищала" Володимира Зеленського, нападаючи на журналіста.

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.