Глава Офісу президента України Андрій Богдан зустрівся з послами країн G7. На зустрічі обговорили економічну реформу, співпрацю з міжнародними партнерами, фінансовими організаціями та судову реформу в Україні.

Про це повідомляє прес-служба президента Володимира Зеленського.

"Ми озвучили пріоритети та подальші кроки щодо ініціатив, спрямованих на економічне зростання та покращення інвестиційного клімату, а також те, що проєкти законів про незаконне збагачення та анбандлінг НАК "Нафтогаз України" будуть розглянуті на наступному тижні", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Андрій Богдан

Повідомляється, що окрему увагу на зустрічі Богдана з G7 приділили переговорам з Міжнародним валютним фондом. Також обговорили реформування банківського сектору та повернення коштів збанкрутілих банків.

Популярні новини зараз

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Також у повідомлення прес-служби Володимира Зеленського йдеться про те, що держава вклала у ПриватБанк 155,3 млрд грн, що дозволило зберегти кошти українців, тому немає жодних підстав для повернення державного ПриватБанку колишнім акціонерам.

ПриватБанк

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.